❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un país de muntanyes

Llibre sobre les serres del País Valencià amb 29 rutes, diverses propostes per paratges naturals valencians i 612 fotos.

Categoría

Creado en

55%
29
días
52
Aportaciones
1.389€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El meu nou llibre "Un país de muntanyes", potser siga una de les publicacions més completes sobre la geografia del País Valencià.

Consta de 29 capítols, un per cada conjunt de muntanyes, de sud a nord.

Pàgines interiors
Pàgines interiors

CARACTERÍSTIQUES DEL LLIBRE

  • 21 X 29,7 cms.

  • 233 pàgines amb 612 fotos, 29 mapes de situació i 29 mapes de les rutes, extrets del visor de l'Institut Cartogràfic Valencià.

Després del bon resultat del llibre anterior "Muntanyes del Sud", calia escriure i il·lustrar un llibre de tot el País Valencià, mostrar tota la diversitat paisatgística, etnològica, cultural i ecològica de les muntanyes valencianes.

De cada un d'ells tindreu informació sobre altituds, municipis i pluviometria.

Podreu seguir una ruta per cada una d'elles, amb cartografia, imatges i una descripció detallada del recorregut. La major part d'elles estan destinades a tots els públics, fins i tot per als qui s'estan iniciant en l'excursionisme, i d'altres requeriran una bona preparació física.

Dins d'aquests capítols trobareu serralades tan emblemàtiques per als valencians com la Mariola, l'Aitana, el Penyagolosa o Espadà, i d'altres molt menys conegudes, però amb gran valor ambiental com la serra de Martés, les serres del Vinalopó Mitjà, la serra d'Andilla o la serra d'en Galceran. Així, fins a 29.

Parc natural de la Font Roja.
Parc natural de la Font Roja.

També us oferisc diverses propostes per a que descobriu paratges en cada una d'elles. Entre aquestes propostes hi ha, des de passejades culturals pels nostres pobles, aproximacions a paratges naturals de gran valor, arbres monumentals, rius, boscos... fins a coves i avencs que no us deixaran indiferents.

Un total de 612 fotos acuradament seleccionades il·lustren el llibre. Són fotos que resumeixen el medi físic, humà, cultural, etnològic, natural, flora i fauna.

Ha sigut un treball de camp de molts anys, minuciós i gratificant. Recórrer les muntanyes del País Valencià sempre és un plaer!

Els diners aconseguits aniran destinats a l'edició i impressió del llibre, així com per a l'elaboració de les diverses recompenses audiovisuals.

Pàgines interiors
Pàgines interiors

Mapa d
Mapa d'una de les rutes

Podreu, a més, rebre altres recompenses audiovisuals. Descobreix-les!

Rebreu les vostres recompenses a setembre d'enguany.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Gela Thous

    Gela Thous

    9 días

    Gràcies i sort.

  • Imma Molina

    Imma Molina

    11 días

    Molta sort!!

  • Josep Lluís Bernabeu Rico

    Josep Lluís Bernabeu Rico
    Autor/a

    11 días

    Gràcies pel vostre suport.

  • Vicent Quiles

    Vicent Quiles

    11 días

    Molta sort amb aquest nou projecte!!!

  • Angela Brotons Lopez

    Angela Brotons Lopez

    11 días

    Espere que vaja bé 😁

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies